Lilja+Karlsson Kommunikation har i nuvarande form funnits i en relativt kort tid, men grundarna har en lång historia tillsammans. I de djupa värmlandsskogarna hittar du bruksstaden Karlskoga, som under 80-talet hade sin senaste storhetstid.

Det är även under 80-talet grundarna ankommer jorden och genom sport, fika och intresset för kommunikation träffas de i Karlskoga för första gången. Efter år med studier – på universitet såväl runt om i Sverige och utomlands – och jobb i Göteborg som Stockholm så korsas deras vägar igen.

Det är nu tydligt att de har en gemensam ambition, nämligen att driva en verksamhet som hjälper företag med deras kommunikation – digitalt som analogt – och verka som en aktiv partner med konsultativa råd under företagens väg mot framgång.

Där har du en kort historia om hur vi tre som driver Lilja+Karlsson träffades och skapade vårt företag. Vi är ett team som älskar att jobba med kommunikation och när vi ses så snöar vi mer än gärna in oss på hur företag jobbar, och borde jobba, med sin marknadsföringsstrategi, grafiska profil eller sitt PR-arbete.  Att vi vidare är passionerade surfare, hockey- och seriefantaster och riktiga konnässörer  lyser också igenom när vi träffas. Sa vi att vi gillar fika? Slå oss gärna en signal så tar vi en kopp kaffe och ser över vad vi kan göra för dig!